Parafin

MERWAX A1


Mum sektöründe, Kozmetik sektöründe kremlerde kıvamlaştırıcı olarak kullanılır. Tekstilde pamuklu iplik imalatında ipliğin kopmasını önlemek ve iplik muakvemetini arttırmak için halka parafini üretiminde kullanılmaktadır. Ayrıca, Batarya, krom kaplama, metal kaplama, hassas döküm, ambalaj, deri endüstrisi, kablo sanayisinde kullanılır.

Kokusuz Ürün: MERWAX A1-F

PDF İndir
YAĞ ORANI
DONMA NOKTASI
DAMLAMA NOKTASI
PENETRASYON
RENK
YAĞ ORANI
0.8-1
DONMA NOKTASI
58-60
DAMLAMA NOKTASI
59-61
PENETRASYON
16-20
RENK
+30