Parafin

MERWAX M1


Mum sektöründe, Kozmetik sektöründe kremlerde kıvamlaştırıcı olarak kullanılır. Tekstilde pamuklu iplik imalatında ipliğin kopmasını önlemek ve iplik muakvemetini arttırmak için halka parafini üretiminde kullanılmaktadır. Ayrıca, Batarya, krom kaplama, metal kaplama, hassas döküm, ambalaj, deri endüstrisi, kablo sanayisinde kullanılır.

Kokusuz Ürün: MERWAX M1-F

PDF İndir
YAĞ ORANI
DONMA NOKTASI
DAMLAMA NOKTASI
PENETRASYON
RENK
YAĞ ORANI
0.8-1
DONMA NOKTASI
60-62
DAMLAMA NOKTASI
61-63
PENETRASYON
20-25
RENK
+27 - +30