Haberler

2015 Yılı Stratejik Yönetim Eğitimi

Mercan Kimya San. Tic. AŞ Yönetim Kurulu Üyesi ve Şirket Danışmanı Cengiz Nayır, Mercan Kimya şirketinde tüm grup şirket çalışanlarının da katılımı ile "Stratejik Yönetim" ve "Aile Şirketleri ve Kurumsallaşma" konulu bir eğitim düzenlendi.

Mercan Kimya şirketinde gerçekleştirilen bu eğitime, Mercan Kimya yöneticileri ve çalışanları katıldı. Çalışanların yoğun ilgi gösterdiği seminerde Cengiz Nayır; Stratejik Yönetim Felsefesi, Stratejik Yönetim Tanımı İçeriği ve Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma konularında çalışanlara bilgiler verip iş hayatındaki tecrübelerini aktardı. 

Koç Grubu’nda başarıyla görev yapmış ve zengin bir birikimle oradaki çalışma hayatını noktalamış olan Cengiz Nayır’ın çalışma hayatıyla ilgili bilgi paylaşımlarını, özellikle de profesyonelleşmeyi ve kurumsallaşmayı planlayan aile şirketlerine bu süreçte nasıl yol izlemesi gerektiğinin ipuçlarını paylaşması, eğitimi ilgi çekici hale getirmiştir. Eğitimin ardından çalışanlar merak ettikleri konularda Cengiz Nayır'a sorular yöneltti.

GÜVENİLİR ÇÖZÜMLER